ГлавКиноТорг
На главную
Помощь
актёры >>
актрисы >>
режиссёры >>
анимэ
биография
боевик
вестерн
военный
детектив
документальный
драма
исторический
комедия
криминальный
мелодрама
музыка
мультфильм
мюзикл
приключения
семейный
сериал
спорт
триллер
ужасы
фантастика
фэнтези
эротика
юмор
     
 
Главная \ Актеры \ А..Г \ Анна Пакуин / Anna Paquin
биографияфотоинтервьюфильмографиянаграды 
Анна Пакуин / Anna Paquin
Анна Пакуин / Anna Paquin
24 июля 1982

Место рождения: Виннипег, Манитоба, Канада

Биография:

Anna Paquin is the star of several major motion pictures, including her first Oscar winning performance in The Piano (1993), the role of the young Jane in the 1996 film Jane Eyre (1996), and the role of Amy Alden in the charming family film, Fly Away Home (1996). With a well-developed vocabulary and gentle sense of humor, Paquin proves herself to be the most enchanting young talent working today. Paquin's rising stardom has often been a cause of charming media shyness, where it is obvious that she is an ordinary girl who happens to posses an extraordinary talent. She has two agents, Gail Cowan in New Zealand, and the William Morris agency in Los Angeles, but neither these nor her parents have much influence in deciding what she films. "In the end", she says, "it's my decision". Paquin's parents separated while she was filming Fly Away Home (1996) in Canada. On Oscar night in 1993, Anna Paquin was the surprise (and surprised) winner of the Academy Award for Best Supporting Actress. She ...


Фильмография:

Актриса:
2009 Flying Into Love (перед производством)
2010 Романтики / The Romantics (снимается)
2010 Open House (пост производством)
2010 Маргарет / Margaret (закончен)
2009 Настоящая кровь / "True Blood" (24 серии)
2009 Храброе сердце Ирены Сендлер / The Courageous Heart of Irena Sendler (ТВ)
2009 Кошелек или жизнь / Trick 'r Treat
2007 Похороните мое сердце в Вундед Ни / Bury My Heart at Wounded Knee (ТВ)
2007 Синий штат / Blue State
2007 Mosaic
2006 Люди Икс: Последняя битва / X-Men: The Last Stand
2005 Joan of Arc (ТВ) (голос)
2005 Кальмар и кит / The Squid and the Whale
...


Награды и номинации:

Academy Awards, USA
1994 Won Oscar Best Actress in a Supporting Role
for: The Piano (1993)

Film Critics Circle of Australia Awards
1994 Won FCCA Award Best Supporting Actor - Female
for: The Piano (1993)

Golden Globes, USA
2009 Won Golden Globe Best Performance by an Actress in a Television Series - Drama
...


 
 
дисков: 0 шт.
сумма: 0 р.


подробнее >>
оформить заказ>>
логин (e-mail)

пароль
регистрация >>
забыли пароль? >>
о DVD магазине >>
карта сайта >>
обратная связь >>
доставка и оплата >>
статьи >>
  На правах рекламы:
©Copyright 2008-2015 DVD магазин, купить dvd фильмы, заказать dvd почтой, купить фильм - ГлавКиноТорг.
Rambler's Top100