ГлавКиноТорг
На главную
Помощь
актёры >>
актрисы >>
режиссёры >>
анимэ
биография
боевик
вестерн
военный
детектив
документальный
драма
исторический
комедия
криминальный
мелодрама
музыка
мультфильм
мюзикл
приключения
семейный
сериал
спорт
триллер
ужасы
фантастика
фэнтези
эротика
юмор
     
 
Главная \ Актеры \ А..Г \ Брайс Даллас Ховард / Bryce Dallas Howard
биографияфотоинтервьюфильмографиянаграды 
Брайс Даллас Ховард / Bryce Dallas Howard
Брайс Даллас Ховард / Bryce Dallas Howard
2 марта 1981

Место рождения: Лос-Анджелес, Калифорния, США

Биография:

Bryce Dallas Howard was born on March 2, 1981, in Los Angeles, California. She was conceived in Dallas, Texas (the reason for her middle name). Her father, named Ron Howard, is a former actor turned Oscar-winning director. Her mother is actress and writer Cheryl Howard (nee Alley). Her famous relatives include her uncle, actor Clint Howard, and her grandparents, actor Rance Howard and actress Jean Speegle Howard. She also has two younger twin sisters, named Jocelyn and Paige, born in 1985, and a brother, Reed Howard, born in 1987.

Howard was raised in Greenwich, Connecticut, because her parents decided to raise their four children as far away from the trappings of showbiz milieu as possible. During most of her childhood she really did not have much access to a TV. She attended Greenwich Country Day School, and Byram Hills High School in Armonk, New York. At that time she discovered existentialism and devoured books by Albert Camus and Jean-Paul Sartre. She attended the prestigious S...


Фильмография:

Актриса:
2009 Терминатор: Да придёт спаситель / Terminator Salvation
2008 Пропажа алмаза Слеза / The Loss of a Teardrop Diamond
2008 Красавчик / Good Dick
2007 Tangled Web: The Love Triangles of Spider-Man 3
2007 Человек-паук 3: Враг в отражении / Spider-Man 3
2006 Так как ты любишь / As You Like It
2006 Девушка из воды / Lady in the Water
2005 Мандерлей / Manderlay
2004 Таинственный лес / The Village
2004 Анатомия страсти / Book of Love
2000 Гринч - похититель Рождества / How the Grinch Stole Christmas
1995 Аполлон 13 / Apollo 13
1989 Родители / Parenthood
...


Награды и номинации:

Palm Springs International Film Festival
2005 - Rising Star Award

 
 
дисков: 0 шт.
сумма: 0 р.


подробнее >>
оформить заказ>>
логин (e-mail)

пароль
регистрация >>
забыли пароль? >>
о DVD магазине >>
карта сайта >>
обратная связь >>
доставка и оплата >>
статьи >>
  На правах рекламы:
©Copyright 2008-2015 DVD магазин, купить dvd фильмы, заказать dvd почтой, купить фильм - ГлавКиноТорг.
Rambler's Top100