ГлавКиноТорг
На главную
Помощь
актёры >>
актрисы >>
режиссёры >>
анимэ
биография
боевик
вестерн
военный
детектив
документальный
драма
исторический
комедия
криминальный
мелодрама
музыка
мультфильм
мюзикл
приключения
семейный
сериал
спорт
триллер
ужасы
фантастика
фэнтези
эротика
юмор
     
 
Главная \ Актеры \ Л..П \ Миа Фэрроу / Mia Farrow
биографияфотоинтервьюфильмографиянаграды 
Миа Фэрроу / Mia Farrow
Миа Фэрроу / Mia Farrow
9 февраля 1945

Место рождения: Лос-Анджелес, Калифорния, США

Биография:

Mia Farrow is the daughter of the director John Farrow and the actress and Tarzan-girl Maureen O'Sullivan. She debuted at the movies in 1959 in very small roles. She was noticed for the first time in the film Rosemary's Baby (1968) by Roman Polanski. She showed her talent also on TV and at the theatre, but her final breakthrough was when she met Woody Allen and became his Muse after the film A Midsummer Night's Sex Comedy (1982). After that, Woody Allen wrote many other roles for her.

Trivia
Daughter of John Farrow and Maureen O'Sullivan.

Sister of John Charles Farrow, Prudence Farrow, Stephanie Farrow, Tisa Farrow, Patrick Farrow and Michael Farrow.

Was on the first cover of People Magazine.

John Lennon wrote "Dear Prudence" for her younger sister Prudence Farrow.

Auditoned for the role of Liesl in The Sound of Music (1965).

Hit #111 on the Billboard Hot 100 pop charts with "Lullaby from Rosemary's Baby (1968)" in August of 1968.

The first American actress to be ...


Фильмография:

Актриса:
2011 Темная лошадка / Dark Horse
2010 Артур и война двух миров / Arthur et la guerre des deux mondes
2010 The Darfur Archives
2009 Артур и месть Урдалака / Arthur et la vengeance de Maltazard
2008 Перемотка / Be Kind Rewind
2006 Экс-любовник / Fast Track
2006 Артур и минипуты / Arthur et les Minimoys
2006 Омен / The Omen
2004 Саманта: Каникулы американской девочки / Samantha: An American Girl Holiday (ТВ)
2003 Третья смена / "Third Watch" (4 серии)
2002 Тайная жизнь Зои / The Secret Life of Zoey (ТВ)
2002 Цель / Purpose
2002 Julie Lydecker (ТВ)
...


Награды и номинации:

David di Donatello Awards
1969 Won David Best Foreign Actress (Migliore Attrice Straniero)
for: Rosemary's Baby (1968)

Fotogramas de Plata
1970 Won Fotogramas de Plata Best Foreign Movie Performer (Mejor intérprete extranjero)
for: Rosemary's Baby (1968)

Golden Globes, USA
1965 Won Golden Globe Most Promising Newcomer - Female
...


 
 
дисков: 0 шт.
сумма: 0 р.


подробнее >>
оформить заказ>>
логин (e-mail)

пароль
регистрация >>
забыли пароль? >>
о DVD магазине >>
карта сайта >>
обратная связь >>
доставка и оплата >>
статьи >>
  На правах рекламы:
©Copyright 2008-2015 DVD магазин, купить dvd фильмы, заказать dvd почтой, купить фильм - ГлавКиноТорг.
Rambler's Top100