ГлавКиноТорг
На главную
Помощь
актёры >>
актрисы >>
режиссёры >>
анимэ
биография
боевик
вестерн
военный
детектив
документальный
драма
исторический
комедия
криминальный
мелодрама
музыка
мультфильм
мюзикл
приключения
семейный
сериал
спорт
триллер
ужасы
фантастика
фэнтези
эротика
юмор
     
 
Главная \ Актеры \ Д..К \ Зои Салдана / Zoe Saldana
биографияфотоинтервьюфильмографиянаграды 
Зои Салдана / Zoe Saldana
Зои Салдана / Zoe Saldana
19 июня 1978

Место рождения: Нью-Джерси, США

Биография:

Zoe Saldana was born in New Jersey and raised in Queens, New York. When she was 10 years old, she and her family moved to the Dominican Republic where they would live for the next 7 years. While living in the Dominican Republic Zoe discovered a keen interest in performance dance and began her training at the prestigious ECOS Espacio de Danza Dance Academy where she learned ballet as well as other dance forms. Not only did her training provide an excellent outlet for the enthusiastic and energetic youngster, it would also prove to be a fortunate precursor for the start of her professional acting career. At age 17 Zoe and her family moved back to the United States where her love for dance followed and an interest in theater performance became stronger. She began performing with the Faces theater troupe which put on plays geared to provide positive messages for teens with themes dealing with issues such as substance abuse and sex. These performances not only gave her valuable experience b...


Фильмография:

Актриса:
2012 Звездный путь: Сиквел / Untitled Star Trek Sequel
2011 Колумбийка / Colombiana
2010 Налетчики / Takers
2010 Idiots / Idiots
2010 Горящие пальмы / Burning Palms
2010 Лузеры / The Losers
2010 Смерть на похоронах Death at a Funeral
2010 До костей / Takers
2009 Аватар / Avatar
2009 Burning Palms
2009 The Skeptic
2009 Звездный путь / Star Trek
2008 Точка обстрела / Vantage Point
...


 
 
дисков: 0 шт.
сумма: 0 р.


подробнее >>
оформить заказ>>
логин (e-mail)

пароль
регистрация >>
забыли пароль? >>
о DVD магазине >>
карта сайта >>
обратная связь >>
доставка и оплата >>
статьи >>
  На правах рекламы:
©Copyright 2008-2015 DVD магазин, купить dvd фильмы, заказать dvd почтой, купить фильм - ГлавКиноТорг.
Rambler's Top100