ГлавКиноТорг
На главную
Помощь
актёры >>
актрисы >>
режиссёры >>
анимэ
биография
боевик
вестерн
военный
детектив
документальный
драма
исторический
комедия
криминальный
мелодрама
музыка
мультфильм
мюзикл
приключения
семейный
сериал
спорт
триллер
ужасы
фантастика
фэнтези
эротика
юмор
     
 
Главная \ Актеры \ Ф..Я \ Эммануэль Шрики / Emmanuelle Chriqui
биографияфотофильмографиянаграды 
Эммануэль Шрики / Emmanuelle Chriqui
Эммануэль Шрики / Emmanuelle Chriqui
10 декабря 1977

Место рождения: Монреаль, Квебек, Канада

Биография:

Emmanuelle Chriqui was born in Montreal, Quebec, to Moroccan immigrants. Her family moved to Toronto when she was 2 years old. At the age of 10, Chriqui appeared in a McDonald's commercial. She moved to Vancouver guest-starring in series such as Are You Afraid of the Dark?, Forever Knight, Once a Thief, and Psi Factor: Chronicles of the Paranormal. Her first Hollywood role was in Detroit Rock City (1999). Her breakout performance came in 2000's Snow Day, in which she played the foxy Claire Bonner. She appeared in rock band Hinder's "Lips of an Angel" music video in 2006. Emmanuelle later starred in several films and was nominated for a DVD Exclusive Award as Best Actress for her performance in 100 Girls (2000). She also starred in the movie Adam And Eve, opposite Cameron Douglas. Chriqui increased her visibility by having playing Sloan on the HBO hit show, "Entourage" and by starring opposite Adam Sandler in "You Don't Mess With the Zohan (2008)."

Trivia
Her family is from Morocco....


Фильмография:

Актриса:
2010 Гатчамен / Gatchaman (перед производством)
2010 Walks (перед производством)
2010 Тринадцать / 13 (пост производство)
2009 "Entourage" (15 серий)
2009 Saint John of Las Vegas (закончен)
2009 Женщины в беде / Women in Trouble
2008 Робоцып / "Robot Chicken" (2 серии)
2008 Patriotville
2009 Tom Cool
2008 Кадиллак Рекордс / Cadillac Records
2008 Красавцы / "Entourage" (13 серий)
2008 Иллюзия допроса / Tortured
2008 Не шутите с Zоханом! / You Don't Mess with the Zohan
...


Награды и номинации:

Young Hollywood Awards
2008 Won Young Hollywood Award Standout Performance

 
 
о DVD каталоге >>
карта сайта >>
обратная связь >>
доставка и оплата >>
статьи >>
© 2017 DVD каталог ГлавКиноТорг.
Rambler's Top100