ГлавКиноТорг
На главную
Помощь
актёры >>
актрисы >>
режиссёры >>
анимэ
биография
боевик
вестерн
военный
детектив
документальный
драма
исторический
комедия
криминальный
мелодрама
музыка
мультфильм
мюзикл
приключения
семейный
сериал
спорт
триллер
ужасы
фантастика
фэнтези
эротика
юмор
     
 
Главная \ Актеры \ Ф..Я \ Элизабет Бэнкс / Elizabeth Banks
биографияфотоинтервьюфильмографиянаграды 
Элизабет Бэнкс / Elizabeth Banks
Элизабет Бэнкс / Elizabeth Banks
10 февраля 1974

Место рождения: Питтсфилд, Массачусеттс, США

Биография:

Actress Elizabeth Banks was born Elizabeth Mitchell in Pittsfield, a small city in the Berkshires in Western Massachusetts near the New York border, on February 10, 1974. She describes herself as having been seen as a "goody two-shoes" in her youth who was nominated to be the local Harvest Queen.

Banks left home to attend college at the University of Pennsylvania, from which she graduated Magna cum Laude, and went on to attend the Advanced Training Program at the prestigious American Conservatory Theater in San Francisco, from which she graduated in 1998. She then moved to New York and worked in the theater as well as obtaining her first roles on-screen, small parts in movies and guest-star roles on television series. Seeking more screen work, Banks moved to Los Angeles and the supporting roles soon came, and required that she change her name to avoid confusion with another actress named Elizabeth Mitchell who had already established herself. Her first signal success came in her del...


Фильмография:

Актриса:
2010 Детали / The Details (перед производством)
2009 Клиника / "Scrubs" (15 серий)
2009 Незванные / The Uninvited
2008 Взрослая неожиданность / Role Models
2008 Буш / W.
2008 Американский Папаша / "American Dad!" (2 серии)
2008 Зак и Мири снимают порно / Zack and Miri Make a Porno
2008 Lovely, Still
2008 "Wainy Days" (3 серии)
2008 Знакомьтесь: Дэйв / Meet Dave
2008 Да, возможно... / Definitely, Maybe
2008 Луна команчей / "Comanche Moon" ТВ сериал
2007 Фред Клаус, брат Санты / Fred Claus
...


Награды и номинации:

Young Hollywood Awards
2003 Won Young Hollywood Award Exciting New Face

 
 
дисков: 0 шт.
сумма: 0 р.


подробнее >>
оформить заказ>>
логин (e-mail)

пароль
регистрация >>
забыли пароль? >>
о DVD магазине >>
карта сайта >>
обратная связь >>
доставка и оплата >>
статьи >>
  На правах рекламы:
©Copyright 2008-2015 DVD магазин, купить dvd фильмы, заказать dvd почтой, купить фильм - ГлавКиноТорг.
Rambler's Top100