ГлавКиноТорг
На главную
Помощь
актёры >>
актрисы >>
режиссёры >>
анимэ
биография
боевик
вестерн
военный
детектив
документальный
драма
исторический
комедия
криминальный
мелодрама
музыка
мультфильм
мюзикл
приключения
семейный
сериал
спорт
триллер
ужасы
фантастика
фэнтези
эротика
юмор
     
 
Главная \ Актеры \ Л..П \ Наташа Лионн / Natasha Lyonne
биографияфотоинтервьюфильмографиянаграды 
Наташа Лионн / Natasha Lyonne
Наташа Лионн / Natasha Lyonne
4 апреля 1979

Место рождения: Нью Йорк, Нью Йорк, США

Биография:

Trivia
Dated & lived with actor Edward Furlong. [1998-2000]

Attended Yeshiva High School in Manhattan, where she acted in a school production of "The Magic Garden."

Arrested by Miami Beach police on charges of driving under the influence of alcohol, careless driving and leaving the scene of an accident. Her rented Dodge ran off the road into a traffic sign. She was arrested about 1:45am and released after posting a bond during the day. Her statement to the arresting officer was, "I'm a movie star. Can I talk to my entertainment lawyer?" [28 August 2001]

She and her family briefly lived in Israel (where she filmed A Man Called Sarge (1990)). After her parents divorced, she moved back to New York with her mother and brother while her father remained in Israel.

Rufus Wainwright's song "Natasha" is written about her.

Measurements: 32A bust (Source: Celebrity Sleuth magazine)

Born on the same day as actor Heath Ledger.

In New York City's Beth Israel Hospital's intensiv...


Фильмография:

Актриса:
2009 All About Evil (пост производство)
2010 Тринадцать / 13 (пост производство)
2009 Heterosexuals (пост производство)
2009 Running Away with Blackie (закончен)
2009 Jelly (закончен)
2009 Outrage (закончен)
2009 Goyband (закончен)
2009 Loving Leah (ТВ)
2008 The Immaculate Conception of Little Dizzle
2008 Tricks of a Woman
2007 Рыцари Процветания / "The Knights of Prosperity" (1 серия)
2005 Спасите Грейс / My Suicidal Sweetheart
2005 Роботы / Robots (голос)
...


Награды и номинации:

Monaco International Film Festival
2008 Won Angel Award Best Supporting Female Actor
for: Tricks of a Woman (2008)

 
 
дисков: 0 шт.
сумма: 0 р.


подробнее >>
оформить заказ>>
логин (e-mail)

пароль
регистрация >>
забыли пароль? >>
о DVD магазине >>
карта сайта >>
обратная связь >>
доставка и оплата >>
статьи >>
  На правах рекламы:
©Copyright 2008-2015 DVD магазин, купить dvd фильмы, заказать dvd почтой, купить фильм - ГлавКиноТорг.
Rambler's Top100