ГлавКиноТорг
На главную
Помощь
актёры >>
актрисы >>
режиссёры >>
анимэ
биография
боевик
вестерн
военный
детектив
документальный
драма
исторический
комедия
криминальный
мелодрама
музыка
мультфильм
мюзикл
приключения
семейный
сериал
спорт
триллер
ужасы
фантастика
фэнтези
эротика
юмор
     
 
Главная \ Актеры \ Ф..Я \ Шэннин Соссамон / Shannyn Sossamon
биографияфотоинтервьюфильмографиянаграды 
Шэннин Соссамон / Shannyn Sossamon
Шэннин Соссамон / Shannyn Sossamon
3 октября 1978

Место рождения: Гонолулу, Гавайи, США

Биография:

Hollywood has mirrored the Camelot in which Shannyn Sossamon found herself in her breakthrough role as the leading lady in A Knight's Tale (2001). Shannyn, who credits her striking looks to an eclectic mix of French, Hawaiian, Dutch, Irish, Filipino and German was born Shannon Marie Kahoolani Sossamon in Honolulu, Hawaii. At the age of one, Shannyn and her family moved to a new exotic locale: Reno, Nevada. At 17, promptly after high school graduation, she left her small town life for a career in dance in Los Angeles. While attending Dance Unlimited, Shannyn began her alternate career as a D.J. in local clubs. Acting was not high on the young dancer's priority list, aside from a series of commercials, not for lack of interest but for the fact that she was content with her life in L.A. as it was. It was in 1999, when Shannyn was helping a friend D.J. at a birthday party for Gwyneth Paltrow that a new chapter began in her fairy tale life. Francine Maisler, a casting director known for suc...


Фильмография:

Актриса:
2009 Как сделать это в Америке / How to Make It in America (ТВ) (в производстве)
2009 Man Without a Head (пост производство)
2009 Веселая жизнь в Крэктауне / Life Is Hot in Cracktown
2008 The Heavy
2008 Лунный свет / "Moonlight" (10 серий)
2008 Один пропущенный звонок / One Missed Call
2007 Желтая пресса / "Dirt" (5 серий)
2007 Катакомбы / Catacombs
2006 Отпуск по обмену / The Holiday
2006 Самоубийцы: История любви / Wristcutters: A Love Story
2005 Неразгаданное / Undiscovered
2005 The Double
2005 Пожиратель душ / Devour
...


Награды и номинации:

Young Hollywood Awards
2002 Won Young Hollywood Award Breakthrough Performance - Female

 
 
дисков: 0 шт.
сумма: 0 р.


подробнее >>
оформить заказ>>
логин (e-mail)

пароль
регистрация >>
забыли пароль? >>
о DVD магазине >>
карта сайта >>
обратная связь >>
доставка и оплата >>
статьи >>
  На правах рекламы:
©Copyright 2008-2015 DVD магазин, купить dvd фильмы, заказать dvd почтой, купить фильм - ГлавКиноТорг.
Rambler's Top100