ГлавКиноТорг
На главную
Помощь
актёры >>
актрисы >>
режиссёры >>
анимэ
биография
боевик
вестерн
военный
детектив
документальный
драма
исторический
комедия
криминальный
мелодрама
музыка
мультфильм
мюзикл
приключения
семейный
сериал
спорт
триллер
ужасы
фантастика
фэнтези
эротика
юмор
     
 
Главная \ Актеры \ Д..К \ Кэйли Куоко / Kaley Cuoco
биографияфотофильмографиянаграды 
Кэйли Куоко / Kaley Cuoco
Кэйли Куоко / Kaley Cuoco
30 ноября 1985

Место рождения: Камарилло, Калифорния, США

Биография:

A model and commercial actress from the age of 6, Kaley Cuoco's first major role was in the TV movie Quicksand: No Escape (1992) (TV) with Donald Sutherland and Tim Matheson. Her other television credits include guest-starring on the series "Ellen" (1994) (where she played "little Ellen" to the 'Ellen Degeneres' character), "Northern Exposure" (1990), "Don't Forget Your Toothbrush" (1995) and "My So-Called Life" (1994). In addition, she played a leading role in the miniseries Mr. Murder (1998) (TV). Cuoco has appeared in the feature films Lucky 13 (2005/I), Picture Perfect (1997) and Virtuosity (1995). On stage, she has performed in Los Angeles-area productions of "Annie" and "Fiddler on the Roof". When she's not acting, Cuoco is an avid tennis player, who consistently ranks well in Southern California Tennis Association standings as a member of a regional amateur division team. In addition, she enjoys spending time with friends, going to the mall and hip-hop dancing. Cuoco is home-sch...


Фильмография:

Актриса:
2009 Теория большого взрыва / "The Big Bang Theory" (40 серий)
2009 Пентхаус / Penthouse
2009 Cплетница / "Gossip Girl" (1 серия)
2009 Сверхъестественное / "Supernatural" (1 серия)
2008 Эврика / "Eureka" (1 серия)
2008 Зимние мертвецы / Killer Movie
2008 "Monster Allergy" (31 серия)
2007 Кошачий клуб / Cougar Club
2007 Побег / "Prison Break" (2 серии)
2007 To Be Fat Like Me (ТВ)
2006 Братц: Королевы моды / Bratz: Passion 4 Fashion - Diamondz (голос)
2006 "Brandy & Mr. Whiskers" (77 серий)
2006 Зачарованные / "Charmed" (22 серии)
...


Награды и номинации:

Method Fest
2006 Won Best Ensemble Cast
for: Debating Robert Lee (2004)

Teen Choice Awards
2003 Won Teen Choice Award Choice TV Breakout Star - Female
for: "8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter" (2002)

 
 
о DVD каталоге >>
карта сайта >>
обратная связь >>
доставка и оплата >>
статьи >>
© 2017 DVD каталог ГлавКиноТорг.
Rambler's Top100