ГлавКиноТорг
На главную
Помощь
актёры >>
актрисы >>
режиссёры >>
анимэ
биография
боевик
вестерн
военный
детектив
документальный
драма
исторический
комедия
криминальный
мелодрама
музыка
мультфильм
мюзикл
приключения
семейный
сериал
спорт
триллер
ужасы
фантастика
фэнтези
эротика
юмор
     
 
Главная \ Актеры \ А..Г \ Ванда Сайкес / Wanda Sykes
биографияфотоинтервьюфильмографиянаграды 
Ванда Сайкес / Wanda Sykes
Ванда Сайкес / Wanda Sykes
7 марта 1964

Место рождения: Портсмут, Вирджиния, США

Биография:

Wanda Sykes has been called one of the funniest stand-up comics by her peers and ranks among Entertainment Weekly's 25 Funniest People in America. Her smart-witted stand-up has sent her career in many different areas.

She was recently seen in Comedy Central's "Wanda Does It" (2004), where she tried various non-showbiz jobs. Her first book, "Yeah I Said It," published by Simon and Schuster, hit bookstores in September 2004, which is a hilarious collection of essays touching on life, family, and current events.

In 2003, she was seen on Fox's "Wanda at Large" (2003), in which she wrote, produced, and starred. She also has a one-hour Comedy Central special called Wanda Sykes: Tongue Untied (2003) (TV). In addition, she can be seen on HBO's "Curb Your Enthusiasm" (2000) or heard on Comedy Central's "Crank Yankers" (2002) as the voice of Gladys Murphy.

Wanda was born in Portsmouth, Virginia, and raised in Maryland. She graduated with a Bachelor of Science degree from Hampton Univers...


Фильмография:

Актриса:
2008 Новые приключения старой Кристин / "The New Adventures of Old Christine" (40 серий)
2008 Рога и копыта: Возвращение / "Back at the Barnyard" (12 серий)
2007 Лицензия на брак / License to Wed
2007 Эван Всемогущий / Evan Almighty
2006 Hammy's Boomerang Adventure
2006 CondomNation
2006 Братец медвежонок 2: Лоси в бегах / Brother Bear 2 (голос)
2006 Рога и копыта / Barnyard (голос)
2006 Моя супер-бывшая / My Super Ex-Girlfriend
2006 Клерки 2 / Clerks II
2006 Лесная братва / Over the Hedge (голос)
2006 Уилл и Грейс / "Will & Grace" (1 серия)
2006 Приключения братца кролика / The Adventures of Brer Rabbit (голос)
...


Награды и номинации:

American Comedy Awards, USA
2001 Won American Comedy Award Funniest Female Stand-Up Comic

BET Comedy Awards
2005 Won BET Comedy Award Outstanding Supporting Actress in a Theatrical Film
for: Monster-in-Law (2005)

Emmy Awards
1999 Won Emmy Outstanding Writing for a Variety or Music Program
for: "The Chris Rock Show" (1997)

 
 
дисков: 0 шт.
сумма: 0 р.


подробнее >>
оформить заказ>>
логин (e-mail)

пароль
регистрация >>
забыли пароль? >>
о DVD магазине >>
карта сайта >>
обратная связь >>
доставка и оплата >>
статьи >>
  На правах рекламы:
©Copyright 2008-2015 DVD магазин, купить dvd фильмы, заказать dvd почтой, купить фильм - ГлавКиноТорг.
Rambler's Top100