ГлавКиноТорг
На главную
Помощь
актёры >>
актрисы >>
режиссёры >>
анимэ
биография
боевик
вестерн
военный
детектив
документальный
драма
исторический
комедия
криминальный
мелодрама
музыка
мультфильм
мюзикл
приключения
семейный
сериал
спорт
триллер
ужасы
фантастика
фэнтези
эротика
юмор
     
 
Главная \ Актеры \ Л..П \ Майкл Фассбендер / Michael Fassbender
биографияфотофильмографиянаграды 
Майкл Фассбендер / Michael Fassbender
Майкл Фассбендер / Michael Fassbender
2 апреля 1977

Место рождения: Хайдельберг, Германия

Биография:

Trivia
Born in Germany, of German and Irish parents and raised in Ireland.

Lives in London, UK

Speaks fluent German

First language is English and second German.

Has formed his own production company known as 'Peanut Productions'.

In 2003 he appeared in the music video "Blind Pilots" by British rock band The Cooper Temple Clause.

The actor's second name - Fassbender (a variant of Fassbinder) - is the German for "cooper," a binder or repairer of casks and barrels....


Фильмография:

Актер:
2012 Шпион, выйди вон! / Tinker, Tailor, Soldier, Spy
2011 Опасный метод / A Dangerous Method
2011 О водоплавающих / At Swim-Two-Birds
2011 Люди Икс: Первый класс / X-Men: First Class
2011 Нокаут / Haywire
2010 Джейн Эйр / Jane Eyre
2010 Джона Хекс / Jonah Hex
2010 Центурион / Centurion
2009 Бесславные ублюдки / Inglourious Basterds
2009 Аквариум / Fish Tank
2009 Кровавый ручей / Blood Creek
2008 Любовница Дьявола: Унесенные страстью / The Devil's Whore
2008 Райское озеро / Eden Lake
...


Награды и номинации:

British Independent Film Awards
2008 Won British Independent Film Award Best Actor
for: Hunger (2008)

Central Ohio Film Critics Association
2010 Won COFCA Award Best Ensemble
for: Inglourious Basterds (2009)

Chicago International Film Festival
2009 Won Gold Plaque Best Supporting Actor
...


 
 
о DVD каталоге >>
карта сайта >>
обратная связь >>
доставка и оплата >>
© 2008 DVD каталог ГлавКиноТорг.
Rambler's Top100