ГлавКиноТорг
На главную
Помощь
актёры >>
актрисы >>
режиссёры >>
анимэ
биография
боевик
вестерн
военный
детектив
документальный
драма
исторический
комедия
криминальный
мелодрама
музыка
мультфильм
мюзикл
приключения
семейный
сериал
спорт
триллер
ужасы
фантастика
фэнтези
эротика
юмор
     
 
Главная \ Актеры \ Л..П \ Майло Вентимилья / Milo Ventimiglia
биографияфотоинтервьюфильмографиянаграды 
Майло Вентимилья / Milo Ventimiglia
Майло Вентимилья / Milo Ventimiglia
8 июля 1977

Место рождения: Анахейм, Калифорния, США

Биография:

Nurturing an impressive body of work that encompasses film and television, Milo Ventimiglia is positioning himself as one of Hollywood's most promising young talents as his career continues to evolve with exciting and challenging projects. Ventimiglia will next be seen starring in Tom Fontana's new WB Series "The Bedford Diaries" (2006), which focuses on a group of college students in a human sexuality class. Ventimiglia quickly garnered attention when he joined the cast of the critically acclaimed television drama "Gilmore Girls" (2000), as the quiet and complicated 'Jess.' Last year Ventimiglia joined the cast of another critically acclaimed show, NBC's "American Dreams" (2002). He portrayed a 60's war radical and helps bring the show into the 70's. He was also a recurring character on David. E. Kelley's drama "Boston Public" (2000). Before joining "Gilmore Girls" audiences became familiar with Ventimiglia when he starred in the Fox series "Opposite Sex" (2000) which secured him a ho...


Фильмография:

Актер:
2009 Теория хаоса / Order of Chaos
2009 Герои / "Heroes" (70 серий)
2009 Инкассатор / Armored
2009 Геймер / Gamer
2008 Робоцып / "Robot Chicken" (1 серия)
2008 High-Five Hollywood!
2008 Патология / Pathology
2006 Рокки Бальбоа / Rocky Balboa
2006 Дневники Бедфорда / "The Bedford Diaries" (8 серий)
2006 Девочки Гилмор / "Gilmore Girls" (37 серий)
2006 Остаться в живых / Stay Alive
2006 Intelligence
2005 10 грязных поступков / Dirty Deeds
...


Награды и номинации:

Teen Choice Awards
2008 Won Teen Choice Award Choice TV Actor: Action Adventure
for: "Heroes" (2006/II)

 
 
дисков: 0 шт.
сумма: 0 р.


подробнее >>
оформить заказ>>
логин (e-mail)

пароль
регистрация >>
забыли пароль? >>
о DVD магазине >>
карта сайта >>
обратная связь >>
доставка и оплата >>
статьи >>
  На правах рекламы:
©Copyright 2008-2015 DVD магазин, купить dvd фильмы, заказать dvd почтой, купить фильм - ГлавКиноТорг.
Rambler's Top100