ГлавКиноТорг
На главную
Помощь
актёры >>
актрисы >>
режиссёры >>
анимэ
биография
боевик
вестерн
военный
детектив
документальный
драма
исторический
комедия
криминальный
мелодрама
музыка
мультфильм
мюзикл
приключения
семейный
сериал
спорт
триллер
ужасы
фантастика
фэнтези
эротика
юмор
     
 
Главная \ Актеры \ Л..П \ Мэттью МакКонахи / Matthew McConaughey
биографияфотоинтервьюфильмографиянаграды 
Мэттью МакКонахи / Matthew McConaughey
Мэттью МакКонахи / Matthew McConaughey
4 ноября 1969

Место рождения: Uvalde, Техас, США

Биография:

Already tapped for a villainous turn (eventually played by Kiefer Sutherland) in "A Time to Kill" (also 1996), Joel Schumacher's film based on John Grisham's best-seller, McConaughey lobbied for the leading role when other more established actors (reportedly Brad Pitt, Woody Harrelson and Val Kilmer) failed to impress Grisham, who, as a producer, had casting approval. His screen test won over the author, earning him the part of a young lawyer who defends a black man accused of murder, and the Hollywood publicity machine went into motion as soon as the film began lensing, reaching a fever pitch in the summer of 1996 (just prior to the film's release) when he landed on the cover of Vanity Fair, the piece de resistance of a pervasive media campaign plastering him across print and TV forums. He even managed to earn respectable critical reviews for his performance in the commercial blockbuster.

McConaughey had already completed a supporting role as a truck driver in "Larger Than Life" (...


Фильмография:

Актер:
2011 Hammer Down (анонсирован)
2010 Southbound (снимается)
2009 Призраки бывших подружек / Ghosts of Girlfriends Past
2008 Серфер / Surfer Dude
2008 Солдаты неудачи / Tropic Thunder
2008 Золото дураков / Fool's Gold
2006 Мы - одна команда / We Are Marshall
2006 Любовь и прочие неприятности / Failure to Launch
2005 Деньги на двоих / Two for the Money
2005 Путешествие на Луну 3D / Magnificent Desolation: Walking on the Moon 3D (голос)
2005 Сахара / Sahara
2003 Маленькие пальчики / Tiptoes
2003 Как отделаться от парня за 10 дней / How to Lose a Guy in 10 Days
...


Награды и номинации:

Florida Film Critics Circle Awards
2003 Won FFCC Award Best Ensemble Cast
for: Thirteen Conversations About One Thing (2001)

Lone Star Film & Television Awards
1997 Won Special Award Rising Star Actor

MTV Movie Awards
1997 Won MTV Movie Award Best Breakthrough Performance
for: A Time to Kill (1996)
...


 
 
дисков: 0 шт.
сумма: 0 р.


подробнее >>
оформить заказ>>
логин (e-mail)

пароль
регистрация >>
забыли пароль? >>
о DVD магазине >>
карта сайта >>
обратная связь >>
доставка и оплата >>
статьи >>
  На правах рекламы:
©Copyright 2008-2015 DVD магазин, купить dvd фильмы, заказать dvd почтой, купить фильм - ГлавКиноТорг.
Rambler's Top100