ГлавКиноТорг
На главную
Помощь
актёры >>
актрисы >>
режиссёры >>
анимэ
биография
боевик
вестерн
военный
детектив
документальный
драма
исторический
комедия
криминальный
мелодрама
музыка
мультфильм
мюзикл
приключения
семейный
сериал
спорт
триллер
ужасы
фантастика
фэнтези
эротика
юмор
     
 
Главная \ Актеры \ Л..П \ Ник Нолти / Nick Nolte
биографияфотоинтервьюфильмографиянаграды 
Ник Нолти / Nick Nolte
Ник Нолти / Nick Nolte
8 февраля 1941

Место рождения: Омаха, Небраска, США

Биография:

Nolte was born in Omaha, Nebraska. His father, Frank Nolte, a farmer's son and an itinerant irrigation pump salesman of part German descent, was an All-American candidate at Iowa State in 1934. His mother, Helen King, was a department store buyer; her father, Matthew Leander King, invented the hollow-tile silo and was prominent in early aviation. Nolte's maternal grandmother ran the student union at Iowa State University.


Nolte was educated at Omaha Benson High School and Westside High School, Omaha; Arizona State University (on a football scholarship); Eastern Arizona College, Thatcher, Arizona; and Phoenix College, Phoenix, Arizona. Poor grades eventually ended his studies, at which point his career in theatre began in earnest. After stints at the Pasadena Playhouse and Stella Adler's Academy in Los Angeles Nolte spent several years travelling the country and working in regional theaters. In 1962, Nolte was given five years probation for selling fake draft cards.

He has a ...


Фильмография:

Актер:
2012 At 2:15 (перед производством)
2012 The Impossible Dream (перед производством)
2012 Охотники на гангстеров / Gangster Squad (перед производством)
2012 Грязные игры / The Company You Keep (пост производство)
2012 Паркер / Parker (пост производство)
2012 В холодную дверь / A puerta fría (пост производство)
2012 Удача / "Luck" (8 серий)
2011 Воин / Warrior
2011 Мой парень из зоопарка / Zookeeper (голос)
2011 Артур. Идеальный миллионер / Arthur
2010 Кошки против собак: Месть Китти Галор / Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (голос)
2010 Затерянная Аркадия / Arcadia Lost
2010 Моя любовная песня / My Own Love Song
...


Награды и номинации:

Boston Society of Film Critics Awards
1991 Won BSFC Award Best Actor
for: The Prince of Tides (1991)

Ft. Lauderdale International Film Festival
1997 Won Jury Award Best Ensemble Cast
for: Afterglow (1997)

Golden Globes, USA
1992 Won Golden Globe Best Performance by an Actor in a Motion Picture - Drama
...


 
 
дисков: 0 шт.
сумма: 0 р.


подробнее >>
оформить заказ>>
логин (e-mail)

пароль
регистрация >>
забыли пароль? >>
о DVD магазине >>
карта сайта >>
обратная связь >>
доставка и оплата >>
статьи >>
  На правах рекламы:
©Copyright 2008-2015 DVD магазин, купить dvd фильмы, заказать dvd почтой, купить фильм - ГлавКиноТорг.
Rambler's Top100