ГлавКиноТорг
На главную
Помощь
актёры >>
актрисы >>
режиссёры >>
анимэ
биография
боевик
вестерн
военный
детектив
документальный
драма
исторический
комедия
криминальный
мелодрама
музыка
мультфильм
мюзикл
приключения
семейный
сериал
спорт
триллер
ужасы
фантастика
фэнтези
эротика
юмор
     
 
Главная \ Актеры \ Д..К \ Крис Кристофферсон / Kris Kristofferson
биографияфотоинтервьюфильмографиянаграды 
Крис Кристофферсон / Kris Kristofferson
Крис Кристофферсон / Kris Kristofferson
22 июня 1936

Место рождения: Бронсвилль, Техас, США

Биография:

Kris Kristofferson's father was an Air Force general who pushed his son to a military career. Kris was a Golden Gloves boxer and went to Pomona College in California. From there, he earned a Rhodes scholarship to study literature at Oxford. He ultimately joined the army and achieved the rank of captain. He became a helicopter pilot, which served him well later. In 1965 he resigned his commission to pursue songwriting. He had just been assigned to become a teacher at West Point. He got a job sweeping floors in Nashville studios. There he met Johnny Cash, who initially took some of his songs but ignored them. He was also working as a commercial 'copter pilot at the time. He got Cash's attention when he landed his helicopter in Cash's yard and gave him some more tapes. Cash then recorded Kristofferson's "Sunday Morning Coming Down", which went was voted 1970's Song Of The Year by the Country Music Association. Kris was noted for his heavy boozing. He lost his helicopter pilot job when he ...


Фильмография:

Актер:
2012 Shoedog (перед производством)
2012 Черный дрозд / Blackbird (снимается)
2012 Жизнь в мотеле / The Motel Life (снимается)
2011 История дельфина / Dolphin Tale (снимается)
2012 Joyful Noise (пост производство)
2011 When Angels Sing (пост производство)
2011 The Greening of Whitney Brown (пост производство)
2010 Underground Entertainment: The Movie
2010 Панихида по Рэнсому Прайду / The Last Rites of Ransom Pride
2010 Юхан - скиталец / Yohan - Barnevandrer
2010 Провинция ночи / Provinces of Night
2009 Продается владельцем / For Sale by Owner
2009 Обещать - не значит жениться / He's Just Not That Into You
...


Награды и номинации:

Golden Boot Awards
2003 - Golden Boot

Golden Globes, USA
1977 Won Golden Globe Best Motion Picture Actor - Musical/Comedy
for: A Star Is Born (1976)

Western Heritage Awards
1999 Won Bronze Wrangler Television Feature Film
for: Two for Texas (1998) (TV)
...


 
 
дисков: 0 шт.
сумма: 0 р.


подробнее >>
оформить заказ>>
логин (e-mail)

пароль
регистрация >>
забыли пароль? >>
о DVD магазине >>
карта сайта >>
обратная связь >>
доставка и оплата >>
статьи >>
  На правах рекламы:
©Copyright 2008-2015 DVD магазин, купить dvd фильмы, заказать dvd почтой, купить фильм - ГлавКиноТорг.
Rambler's Top100