ГлавКиноТорг
На главную
Помощь
актёры >>
актрисы >>
режиссёры >>
анимэ
биография
боевик
вестерн
военный
детектив
документальный
драма
исторический
комедия
криминальный
мелодрама
музыка
мультфильм
мюзикл
приключения
семейный
сериал
спорт
триллер
ужасы
фантастика
фэнтези
эротика
юмор
     
 
Главная \ Актеры \ Д..К \ Джастин Лонг / Justin Long
биографияфотофильмографиянаграды 
Джастин Лонг / Justin Long
Джастин Лонг / Justin Long
2 июнь 1978

Место рождения: Фейрфилд, Коннектикут, США

Биография:

A likable, boyish-looking actor with thick eyebrows and a friendly smile, Justin Long is a native of Connecticut. He grew up in Fairfield, the second of three sons. His father, R. James Long, is a Professor of Philosophy at Fairfield University and his mother, Wendy Lesniak, is a Broadway actress. He attended Fairfield Prep, and after graduating, he attended Vassar College. He first really showed his promise as a member of the comedy troupe "LaughingStock." His performing talent garnered favorable notices and he won roles in some independent productions, notably Galaxy Quest (1999). However, he refused to act full time until after he graduated, which he did in 2000. He first gained notice when he played the nervous teenager Warren Cheswick in the TV series "Ed" (2000). The following year, he starred in the offbeat horror film Jeepers Creepers (2001). The film, with its surprise ending, was a major hit on the horror circuit and raised his profile. He played the boyfriend of Britney Spea...


Фильмография:

Актер:
2011 Десятый год / Ten Year (снимается)
2010 Movie 43 (закончен)
2010 Альфа и Омега: Клыкастая братва / Alpha and Omega (голос)
2010 Заговорщица / The Conspirator
2010 На расстоянии любви / Going the Distance
2009 Элвин и бурундуки 2 / Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (голос)
2009 Патриотвилль / Taking Chances
2009 Так себе каникулы / Old Dogs
2009 Планета 51 / Planet 51 (голос)
2009 Протест молодости / Youth in Revolt
2009 За гранью... / After.Life
2009 Это развод! / Serious Moonlight
2009 Затащи меня в Ад / Drag Me to Hell
...


Награды и номинации:

U.S. Comedy Arts Festival
2006 Won Film Discovery Jury Award Best Actor
for: The Sasquatch Gang (2006)

 
 
о DVD каталоге >>
карта сайта >>
обратная связь >>
доставка и оплата >>
© 2008 DVD каталог ГлавКиноТорг.
Rambler's Top100